top of page

VILKÅR

Her er noen regler og vilkår for kurs, les dem nøye!

1.. Det forventes at du har lest all nødvendig informasjon om selve kurset, før påmelding! Dette er ditt eget ansvar.

2.
If you want the workshop to be in English language, you MUST give us notice about this AHEAD of the workshop. (Through email or DMs). We will not change to English, during a workshop, without being prepared beforehand. 

3. Ødelegger du noe av utstyret (f.eks. en tuftingpistol), så mener vi det er riktig at du betaler erstatning for dette (der vår forsikring ikke dekker)

4.
 Det forventes at du viser kursholder og "medelever" respekt og forståelse. Oppfør deg fint mot andre deltakere. Følg kursholders instruksjoner. Respekter og følg programmet som planlagt, med mindre kursholder gir deg annen beskjed. 

 

5. Du må ha mulighet til å delta på kurset til avtalte tidspunkt, både kveld og dagtid, ALLE 3 dagene. (Se timeplan under "kursets struktur". ) Blir du noen minutter forsinket, gi beskjed snarest. Blir du opp til en halvtime forsinket (eller mer), starter vi uten deg. Møter du derimot opp mye tidligere enn avtalt, må du vente tålmodig til kurset starter (som alle andre). Vi starter på bestemt tidspunkt.


6. Du må betale 500 kr* i "depositum" (håndpenger), men resten av beløpet etter fullført kurs. Dersom du melder deg av kurset innen avbestillingsfrist, unngår du å måtte betale resterende kurspris, men depositumet er ikke-refunderbart. Depositum fungerer som økonomisk sikkerhet for kursholder ("no-show fee"). Dersom påmelding kanselleres av deltaker, eller ved avtalebrudd fra deltakerens side, vil depositumet tilfalle kursholder. Ved avtalebrudd fra kursholders side (f.eks. at kurset blir helt avlyst), vil deltaker få depositumet refundert.
(*Eller 1000 kr, ved større arrangement utenbys)

 

7. Møter du ikke opp som planlagt, og må avlyse i siste liten* (se avmeldingsfrist), så må du fortsatt betale FULL KURSPRIS. Utsettelse/bytting av kursplass er mulig, etter avtale på forhånd (48 timer før). Ved krisetilfeller eller alvorlige forhindrelser, kan det gjøres unntak. Ta kontakt med oss så fort som mulig. 

8. *Det er 48 timers avbestillingsfrist. (Altså: 48 timer FØR kurset starter). Melder du deg ikke av innen fristen, må du fortsatt betale FULL KURSPRIS. Det er fullt mulig å melde seg av kurset, og til og med bytte tidspunkt, så lenge det er FØR frist! Men, depositum på 500 kr* blir ikke refundert ved avbestilling. (Dersom du må bytte tidspunkt, ønsker å avbestille, eller har andre spørsmål -- ta kontakt med oss!) (*Eller 1000 kr, ved større arrangement utenbys)

9. Du har 6 timer på deg til å tufte ditt tuftede verk (maks størrelse 55 x 60 cm), fra kl 11:00-17:00. Dersom du ikke blir ferdig innenfor denne tidsrammen, må kursholder tufte resten av teppet for deg, og dette koster ekstra. De fleste deltakere skal i teorien bli ferdig med tuftingen innen 4-5 timer. Blir du ikke ferdig innen 17:00, må du betale et overtidsgebyr på 200 kr. Etter dette, må du betale 100 kr for hvert 15 minutt overtid. Kursholder hjelper deg å fullføre prosjektet så fort som mulig, og vi ønsker ikke å holde deg lenger enn vi må. Takk for forståelsen. 

 

10. Det er viktig at du har mulighet for lett fysisk krevende arbeid, gjerne å stå oppreist over flere timer. Ryggproblemer, kneskader, alvorlige senebetennelser, leddgikt, krykker eller rullestol KAN skape problemer med utførelsen av kurset. Derfor er det ikke anbefalt å melde seg på, om dette er noe du sliter med. Dersom du har spesielle behov, eller ønsker tilrettelegging, vennligst gi beskjed om det på forhånd, så skal vi se hva vi kan få til. Vi ønsker å være så inkluderende som mulig. (Bygget kurset holdes i Stavanger, er dessverre ikke rullestol-vennlig)

11. Det anbefales IKKE å melde seg på kurset dersom man sliter med støv-allergi.

Her er det mye støvpartikler, løse tråder og "røyting" fra garnet. (Alle får tilgang til støvmaske, om ønskelig.)
Har du støvallergi, ta allergimedisin før kurset. 

13. Jeg ønsker å kunne ha muligheten til å fotografere og filme prosessen underveis, og deretter kunne poste dette på sosiale medier, og bruke som referanser senere. Gi derfor beskjed på forhånd, dersom du ikke er komfortabel med dette -- og evt. om det er mulig for anonymisering. (Så unngår vi at jeg tråkker jeg over noens grenser).
I påmeldingsskjema kan du utdype dine preferanser rundt dette. #nettvett

12. Om kurset skulle bli forhindret å bli gjennomført, av ulike alvorlige årsaker,  — blir det forsøkt utsatt til senere anledning, eller avlyst. (Da får deltaker full refusjon). ​Kursholder forsøker etter beste evne å gjennomføre kurs etter planen, selv ved lettere sykdom. 

14. Dersom du ønsker å klage på gjennomført kurs (opplegg, kursholder) ta kontakt med oss, så kan vi se hva vi kan gjøre. Gi oss gjerne tilbakemelding, dersom du opplever noe som uprofesjonelt. Om du er misfornøyd med selve teppet ditt og resultatet, så er det ikke så mye vi kan gjøre... Merk deg at tufting er et HÅNDVERK, så teppene vil sjelden ende opp med fabrikkprodusert tilstand. I tillegg er det vanskelig å oppnå ypperste kvalitet som en nybegynner. Vi forsøker likevel å hjelpe deg så godt vi kan gjennom hele prosessen, slik at teppet ditt skal bli så bra som mulig (gitt dine forutsetninger og prosjekt). Vårt hovedfokus er er at du skal lære noe nytt, og forhåpentligvis ha en kjekk opplevelse. 

bottom of page